candle DE MAANDAG KAARSEN CEREMONIEcandle

WE KOMEN SAMEN OM ONZE HUISDIEREN TE EREN EN TE HERINNEREN

Vanavond, maandag, delen we handen, harten en zielen overal over de wereld, als een grote uitgebreide familie om te bidden voor onze zieke en stervende huisdieren en om de laatste eer te bewijzen aan onze bontbabies die ons voor zijn gegaan naar de Regenboog-Brug. Op een dag zullen we ze weer ontmoeten, met omhelzingen, tranen en kusjes, wanneer we samen, voor eeuwig, lopen naar ons nieuwe huis.

Gebed: God, Schepper van alle levende dingen, we vragen, wanneer we de kaarsen aansteken, dat de genezende warmte van de liefde, zal stromen in de gebroken harten van zij die zorgen voor hun zieke huisdieren. Geeft U hen kracht en vertroosting. We bidden ook dat de zachte gloed van het licht, de wolken van verdriet en droefheid verdrijft, om onze bontbabies te omgeven bij de Brug.

Dat opwinding als Allerhoogste Heerst wanneer kwispelende staarten en in vervoering gespin weer onze zachte aanraking voelen. Dat ze weten van de dankbaarheid die we bewaren in onze harten, voor hun trouw en onvoorwaardelijke liefde, zoals ze voor altijd worden herinnerd. We zijn tijdelijk gescheiden, voor maar een korte tijd. Het zilveren koord dat ons verbindt door tijd en ruimte kan nooit worden gebroken.

Amen

candle KAARS 1: persoonlijke bontbaby. Alles wat je wenst te zeggen.

Ik zal niet achterom kijk want daar is droefheid
Ik zal niet naar vandaag kijken want daar is verlangen
Ik zal vooruit kijken want daar ligt ONZE toekomst

candle KAARS 2: Bontbabies van vrienden en familie

Lees de namen van zij die ziek zijn of zij die ons zijn voorgegaan als een hulde aan hen en hun liefhebbende ouders. Als we hier allemaal samen komen, zo zullen onze Brug-kinderen alle nieuwkomers begroeten en hun weg verlichten.

candle KAARS 3: voor erkenning en vrede

Ter ere van alle dakloze, vergeten, verlaten en misbruikte dieren. Voor de naamloze bontkinderen die hun leven gaven voor anderen, voor onderzoek en als het resultaat van menselijke onmenselijkheid. Dat de Hogere Machten de wreedheid mogen vergeven. We branden deze kaars voor hen. Als ons licht, helder schijnt door het universum, mogen de engelen naar ons lachen en weten dat voor een kort moment we de wereldlijke verschillen aan de kant hebben gezet om ons te verbinden tot EEN.

Afsluiting: Ik heb je gestuurd op een reis naar een land vrij van pijn, niet omdat ik niet van je hou, maar omdat ik je te veel liefheb om je te dwingen om te blijven.

MOMENT VAN STILTE

"Gezegend zijn zij die treuren, want zij zullen getroost worden"

Liefde, licht en genezing voor allen. Amen.

De kaarsen die zijn aangestoken vannacht,
Geven een zachte en welkome vlam,
En trekken onze geliefden naar het licht,
Als we ze bij naam noemen.
Stel voor dat de geesten opstijgen,
Voor een moment, onze zielen verstrengelen,
Zeg niet Goedenacht, maar in een
Heldere Tijd,
Wens ze Goedemorgen.